Mets de la Crème


CAT - Avis: Aquest post pot ferir la sensibilitat d’alguns lectors i/o observadors degut al seu contingut alt en sucres, nata, crema i espècies.
Un cop avisats, procedeixo a mostrar-vos el descobriment del dia (deixant de banda que ara mateix se m’està fent la boca aigua, i que el meu estómac esta fent run run). Es tracta de Mets de la Crème, una web deliciosament bonica per a cuiners o amants dels bon tiberis. Aquí podreu trobar mil i una receptes amb un vídeo explicatiu de com realitzar-la.
I com que una imatge val més que mil paraules, aquí podeu anar fent boca....

***


CAST – Aviso: Este post puede herir la sensibilidad de algunos lectores y/o observadores debido a su alto contenido en azúcares, nata, crema y especies.
Una vez avisados, procedo a mostrar-os el descubrimiento del día (dejando de lado que ahora mismo se me está haciendo la boca agua y que mi estómago está haciendo run run). Se trata de Mets de la Crème, una web deliciosamente ebonita para cocineros o amantes de los buenos manjares. Aquí podéis encontrar mil i una recetas con un video explicativo de como realizarla.
Y como una imagen vale más que mil palabras, aquí podéis ir haciendo boca...

***


Via Haute Design

No hay comentarios

Publicar un comentario

© galiana street
Maira Gall