Els blaus de L'Empordà / Los azules de L'Empordà


bici-polabalcons-pola

cadaqués-polablue door-pola

cadires-polacamp-pola

carrer-polacel-pola

ocells-polagat-pola

porta-polaportes-pola

peus-polaporta turquesa-pola

CAT – Un altre del llocs on hem passat les vacances. L’Empordà amb tot el seu esplendor. Aquest any estava tot molt verd, degut a les extremes i fortes pluges que hem tingut aquest hivern, però no per això el típic blau de la Costa Brava deixava de brillar. Era present a cadascun dels llocs on varem estar: Cadaqués, Castelló d’Empúries, Port de la Selva, Peralada, L’Escala,...
Aixxx.......només de pensar-ho se’m cau la llagrimeta....
Que disfruteu d’aquest dijous i com sempre dic per motivar-me: Demà Divendres!!!!

***


CAST – Otro de los sitios donde hemos pasado las vacaciones. L’Empordà en todo su esplendor. Este año estaba todo muy verde, debido a las extremas lluvias que hemos tenido este invierno, pero no por ello el azul típico de la Costar Brava dejaba de brillar. Estaba presente en cada uno de los sitios donde estuvimos: Cadaqués, Castelló d’Empúries, Port de la Selva, Peralada, L’Escala, …..
Aixx.... se me está saltando la lagrimita solo de recordarlo…..
Que disfrutéis de este jueves y como yo siempre digo para motivarme: Mañana Viernes!!!


***1 comentario

  1. Qué bonito artículo! ¿Os animáis a crear un grupo de fans del azul de l'Empordà? También podéis presentar las imágenes al concurso de fotografía y ganar fines de semana gratis / Què bonic article! Us animeu a crear un grup de fans del blau de l'Empordà? També podeu presentar les imatges al concurs de fotografia i guanyar caps de setmana gratis.
    Sort!
    http://www.fansdecatalunya.com

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall