Espectacle de llum / Espectáculo de luzCAT – Aquest apartament de 180 metres quadrats ubicat a Estocolm al costat del Parc Vasa és literalment un espectacle de llum. La casa es distribueix en dos pisos, quatre habitacions i un gran espai obert i diàfan a la planta baixa, amb cuina, sala i biblioteca. Disposa ni més ni menys que de quatre terrasses, dues a les zones comuns i dues més al pis de d’alt. El sol entra per la casa per quasi tos els angles, o bé a través del amplíssims finestrals o a través de les claraboies. Em sembla increïble poder veure el cel des del llit!
Una altra cosa que m’encanta d’aquest àtic és el terra blanc, que juntament amb els altíssims sostre, creen un espai envaït per la llum.

***


CAST – Este apartamento de 180 metros cuadrados ubicado en Estocolmo junto al Parque Vasa es literalmente un espectáculo de luz. La casa se distribuye en dos plantas, cuatro habitaciones y un gran espacio abierto y diáfano en la planta baja, con cocina, salón y biblioteca. Dispone nada más y nada menos que de cuatro terrazas, dos en las zonas comunes y dos arriba en los dormitorios. El sol entra en la casa por casi todos los ángulos, o bien a través de los amplios ventanales o a través de los lucernarios. Me parece increíble poder ver el cielo desde la cama!
Otra de las cosas que me maravilla de este ático es el suelo blanco, que junto con los altísimos techos, crean un espacio invadido por la luz.

***

Via Sköna hem

3 comentarios

© galiana street
Maira Gall