Forbidden Zone & Marianne Maric
CAT – Aquest cap de setmana vem veure una peli divertidíssima de Richard Elfman: Forbidden Zone. Es tracta d’una versió lliure, cutre i feta amb pocs mitjans de l’Alícia al país de les meravelles. Això si: prepareu-vos per a veure tot tipus de “frikismes” sortits d’una peli de sèrie B...o Z diria jo. Pels que tingueu curiositat per la peli, aquí us deixo el cartell i el link. Una curiositat: Richard Elfman es el germà de Danny Elfman, músic de les pel·lícules de Tim Burton. El film es va realitzar per deixar constància de la carrera teatral i musical del grup de teatre del germans Elfman: The Mystic Knights of Oingo Boingo, actiu entre 1972 i 1980.

A una escena de la pel·lícula apareixia un “home làmpada” al·lucinant, i de seguida em va venir al cap de “dona làmpada” de l’artista francesa Marianne Maric. Ja fa temps que les seves fotos em van impressionar bastant, i avui, navegant per la xarxa en busca de més informació al respecte, he trobat un vídeo d’una instal·lació que va dur a terme l’artista.

Espero que ho disfruteu!

***


CAST – Este fin de semana vimos una película divertidísima del Richard Elfman: Forbidden Zone. Se trata de una versión libre, cutre y con pocos medios de Alicia en el país de la maravillas. Eso si: preparaos para ver todo tipo de “frikismos” salidos de una peli de serie B ….o Z diría yo. Para aquellos que tengáis curiosidad por la peli, aquí os dejo el cartel y el link. Una curiosidad: Richard Elfman es el hermano mayor de Danny Elfmann musico de las películas de Tim Burton. El film se realizó para dejar constancia de la carrera teatral y musical del grupo de teatro de los hermanos Elfman: The Mystic Knights of Oingo Boingo, activo entre 1972 y 1980.

En una escena de la peli aparecía un “hombre lámpara” alucinante, y en seguida me vino a la cabeza la “mujer lámpara” de la artista francesa Marianne Maric. Ya hacía tiempo que sus fotos me impresionaron bastante, y hoy, navegando por la red en busca de mas información al respecto, he encontrado un video de una instalación que realizó la artista.

Espero que lo disfruteis !!!

***
No hay comentarios

Publicar un comentario

© galiana street
Maira Gall