My Butterfly

CAT - si, ho vaig veure l'altre dia per la tele i em va encantar. El primer que vaig pensar va ser que em semblava una crueltat tenir a una pobre papallona tancada dins un pot, fins que em vaig adonar que no són de veritat! No senyors! Son robots! Sí, sí, robots que porten un filament i a la tapa tenen un mecanisme per encendre y apagar. Preciós i original regal per aquestes festes, no creieu? Ho podeu trobar aquí.

Petons!


CAST - si, lo vi el otro día por la tele y me encantó. Lo primero que pensé fue que me parecía una crueldad tener a una pobre mariposa encerrada en el bote, hasta que me enteré que no son de verdad! No señores! Son robots! Si si, robots que van con un filamento y en la tapa del bote llevan un mecanismo de encender y apagar. Precioso y original regalo para estas fiestas, no creeis? Lo podeis encontrar aquí.

Besos!


***

3 comentarios

  1. qué bo, no??? m'agrada... i això on es pot aconseguir? i quan costa? jejejej

    una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. Ho pots trobar al link que poso per 25€..no esta mal oi? Ups...ara que veig posa que estan exhaurides, peró es por fer la reserva....
    ***

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall