Banana cake pops

Banana pop cakes homemade

Banana pop cakes homemade

Banana pop cakes homemade

Banana pop cakes homemade


CAT -  Avui dilluns vinc amb una recepta dels segons cake pops que he fet ....... Aquests concretament els vam fer una amiga i jo dijous passat i van quedar boníssims! A més ens ho vam passar la mar de bé mentre cuinavem, xerravem y ens bebiem una ampolla d'albariño entre les dues!! (jaajaja. .... us puc assegurar que tot i això els cake pops van quedar fantàstics!!)
Com veieu a les fotos, hi ha unes piruletes planes que vam improvisar a causa d'un petit error amb el Candy melt (al final vem substituir aquest ingredient per la xocolata)

  Els ingredients per al pa de pessic

  1 iogurt grec 
  1 mesura de iogurt d'oli
   2 mesures de iogurt de sucre 
  3 mesures de iogurt de farina 
  3 ous 
  2 plàtans madurs 
  1 sobre de llevat

Els ingredients per als cake pops

1 tableta i 1/2 de xocolata
200 gr de formatge philadelfia


Es barregen tots els ingredients, es baten i s'enforna la mescla durant uns 25 minuts. Un cop llest el pa de pessic, es pica tot i es barreja amb el formatge philadelfia per tenir un millor maneig de la massa. Es comencen a fer la boletes (cadauna d'uns 17gr aproximadament). Un cop tinguem tots les boletes llestes, desfem la xocolata a foc mínim i un cop la  tinguem ben líquida comencem. Abans de cobrir la bola amb la xocolata, és importantíssim mullar el palet a la xoco i clavar-lo a la bola, posem tots els cake pops al frigorífic i els deixem uns 15 minuts perquè es refredi bé la xocolata i el palet quedi ben subjecte a la bola. Un cop passats els 15 minuts els podem treure del frigorífic i comencem a cobrir les   boletes a la xocolata ......

Les deixarem a la nevera una horeta més o menys perquè refredi i ........ A jalar!!
   
Bona setmana!!Banana pop cakes homemade


CAST - Hoy lunes vengo con una receta de los segundos cake pops que he hecho....... Estos concretamente los hicimos una amiga y yo el pasado jueves y quedaron de muerte! Ademas nos lo pasamos la mar de bien mientras cocinabamos, charlávamos y nos engullíamos una botella de albariño entre las dos!! (jaajaja..... os puedo asegurar que a pesar de esto los cake pops quedaron estupendos!!)
Como veis en las fotos, hay unas piruletas planas que improvisamos debido a un pequeño error con el Candy melt (al final sustituimos este incrediente por el chocolate)

Los ingredientes para el bizcocho

1 yogur griego
1 medida de yogur de aceite 
2 medidas de yogur de azúcar
3 medidas de yogur de harina
3 huevos
2 plátanos maduros
1 sobre de levadura

Los ingredientes para los cake pops

1 tableta y 1/2 de chocolate 
200 gr de queso philadelfia

Se mezclan todo los ingredientes, se baten y se hornea la mezcla durante unos 25 minutos. Una vez listo el bizcocho, se pica todo y se mezcla con el queso philadelfia para tener un mejor manejo de la masa. Se empiezan a hacer la bolitas (cada una de unos 17gr aproximadamente). Una vez tengamos todos las bolitas listas, deshacemos el chocolate a fuego mínimo y una vez lo tengamos bien líquido empezamos al lio. Antes de cubrir la bola con el chocolate, es importantismo mojar el palito en el chocolate y clavarlo en la bola, llevamos todos los Cake pops al frigorífico y los dejamos unas 15 minutos para que se enfríe bien el cocholate y el palito quede bien sugeto a la bola. Una vez han transcurrido los 15 minutos ya los podemos sacar del frigo y empezar a cubrir las bolitas en el chocolate......
Las dejaremos en la nevera una horita mas o menos para que enfríe y ........A comer!!!!!

Feliz semana!!


***

5 comentarios

© galiana street
Maira Gall