Handmade Fantik is fantastic!


CAT - Què és Fantik a part d'un petit elefantet rus animat dels anys 70? 
Doncs és molt més!

Fantik és la nova botiga online de productes artesanals on venen (de moment) bijuteria feta a mà amb molt d'amor per la nostra amiga Aurora Jacome i per Cristina Moratinos. Trobareu alguns productes més comercialitzats com els anells i penjolls "mustache" que estan a l'ordre del dia, però el que més ens agrada i del que ja som fans totals és la secció handmade, amb polseres de crochet de drap XL i "tachuelas", i penjolls amb cordes d'escalada creant fantàstics núvols arc de sant martí.

Passeu a fer una ullada a la seva botiga online perquè segur que trobareu algun producte que us encantarà i que serà ideal com a detall per regalar aquest Nadal! Nosaltres ja hem fet la nostra comanda! Perquè recordeu que aquí a Galiana Street apostem per tot el fet a mà i l'artesanal, i volem que aquestes festes els nostres calerons vagin a mans de persones amb bones idees i que s'ho curren creant peces úniques per nosaltres!

I que més dir de Fantik? Doncs que els preus són molt i molt guays i el disseny gràfic fet per Eduardo Moratinos també és la canya! Ens encanta el look trash-neó-punk!

A més a més també podeu trobar Fantik a Facebook i així estar al dia de les novetats que ofereixen, que imagino que seran moltes perquè aquestes noies es menjaran el món!

Que tingueu un molt bon dimarts!! Y recordeu que a Galiana Street seguim de sorteig i encara teniu temps fins al proper dia 19 per participar. Podeu guanyar un fantàstic cap de setmana a Galiana Days per a dues persones valorat en 115€!!CAST - Qué es Fantik a parte de un elefantito ruso animado de los años 70? 
Pues es mucho más! 

Fantik es la nueva tienda online de productos artesanales en la que venden (de momento) bisutería hecha a mano con mucho amor por nuestra amiga Aurora Jacome y por Cristina Moratinos. Encontraréis algunos productos mas comercializados como los anillos y colgantes "mustache" que estan a la orden del día, pero lo que mas nos gusta y de lo que ya somos fans totales es la sección handmade, con pulseras de crochet de trapillo XL y tachuelas, y colgantes con cuerdas de escalada creando fantásticas núbes arcoiris. 

Pasaros a echar una ojeada a su tienda online porque seguro que encontraréis algún producto que os encantará y que será ideal como detalle para regalar estas navidades! Nosotros ya hemos hecho nuestro pedido!  Porque recordar que aquí en Galiana Street apostamos por todo lo hecho a mano y lo artesanal, y queremos que estas fiestas nuestro dinerito vaya a manos de personas con buenas ideas y que se lo curran creando piezas únicas para nosotr@s!

Y que mas decir de Fantik? Pues que los precios son muy pero que muy guays y el diseño gráfico hecho por Eduardo Moratinos también es lo más! Nos encanta el look trash-neón-punk! 

Además también podeís encontrar Fantik en facebook y así estar al día de las novedades que ofrecen, que imagino que serán muchas porque estas chicas se van a comer el mundo!

Que tengáis un muy buen martes!! Y recordar que en Galiana Street seguimos de sorteo y aún tenéis tiempo hasta el próximo día 19 para participar. Podéis ganar un fantástico fin de semana en Galiana Days para dos personas valorado en 115€!!***

3 comentarios

  1. por lo que me toca, las de cuerda de escalada me gustan.. aunque el oro no me va mucho.

    http://blog.conideasyaloloco.com
    www.conideasyaloloco.com

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall