Lista provisional de participantes en el mega sorteo!! CAT - Hola! demà és el gran dia! Es realitzarà el sorteig i es comunicará  qui ha estat el guanyador d'un cap de setmana per a dues persones a Galiana Days!
Aquí teniu el llistat dels participants i els números que li corresponen.  
Si algú veu que no és a la llista, que ho digui abans de demà a la tarda. Farem el sorteig el dijous 20 a la nit, cap a les 22h. 
Hi ha dues persones que s'han subscrit al mail d'informació de Galiana Days però de les quals no tinc res més, ni el seu nom, ni han deixat comentari, ni els tinc en Facebook de Galiana Street (o si pero no sé qui son), amb la qual cosa no són a la llista ... : (. Si veieu això abans d'aquesta nit, passeu-me la vostra informació per poder afegir-vos i que pogueu participar!!!


1. Rosa Díaz
2. Rosa Díaz (doble suscripción en Galiana Days)
3. Ester
4. Blanca
5. Blanca (doble suscripción en Galiana Days)
6. Xorxinn
7. Xorxinn (doble suscripción en Galiana Days)
8. Rosa
9. Mene
10. Elenusqui
11. Elenusqui (doble suscripción en Galiana Days)
12. Laia
13. Laia (doble suscripción en Galiana Days)
14. Tania Exposito
15. Tania Exposito (doble suscripción en Galiana Days)
16. Dory
17. Coni
18. Coni (doble suscripción en Galiana Days)
19. The Monocle Girl
20. Julie
21. Julie (doble suscripción en Galiana Days)


CAST - Hola! mañana es el gran día! Se realizará el sorteo y se comunicará quien ha sido el ganador de un fin de semana en Galiana Days !
Aquí tenéis el listado con los participantes y los números que les corresponden:
 Si alguien ve que no está en la lista, que lo diga antes de mañana por la tarde. Realizaremos el sorteo el jueves 20 por la noche, sobre las 22h.
Hay dos personas que se han suscrito al mail de información de Galiana Days pero de las cuales no tengo nada mas, ni se su nombre, ni han dejado comentario, ni los tengo en facebook (o si pero no se quiénes son), con lo qual no estan en la lista  ... :( . Si veis esto antes de esta noche, pasarme vuestra información para poder añadiros y que podáis participar!!!


****

4 comentarios

 1. Bueno, yo no estoy en sorteo pero me deleito con las fotos! Esa lámpara azul me encanta.

  ResponderEliminar
 2. Però quan ha passat això? No em vaig enterar del sorteig!!! Quina rabia em dona, ara mateix em poso a seguir-te pel blog perquè ja veig que no puc confiar per res en Bloglovin! arggg

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Si ens seguixes al facebook t'enteraras de tot! Clicka a uns dels botos grocs de la dreta i vas directe a la nostra pàgina de facebook! Així la propera vegada no se t'escaparà....

   Eliminar

© galiana street
Maira Gall