Idò Craft. Club multidisciplinar para amantes del craft
 CAT - Avui venim amb una entrada molt especial. Fa uns dies que us vinc parlant del grup que hem creat a Mallorca de gent amants del craft. Aquí us en vaig fer cinc céntims y us vaig mostrar algunes fotos del brunch Bye bye Christmas que vem fer. També us en vaig paralar aquí ja que Galiana days va ser un espai on vem fer un dels tallers del grup.
Tot va començar gràcies al Club Handmade de Barcelona. Van tenir la genial idea d'obrir un fòrum i animar a persones interessades en el món de les coses fetes a mà i de tot el relacionat amb el ja conegudíssim DIY o fes-t'ho tu mateix, a trobar-se a les seves ciutats i crear petits grups  amb les mateixes inquietuds. Una idea genial sens dubte!

Imagino que per la situació generalitzada de crisi i sobretot per la presa de consciència de molts de nosaltres veient que el sistema on vivim està cada vegada més obsolet i caduc, el DIY és una disciplina que cada dia està acollint més adeptes. Està clar que durant tots aquests anys hem perdut molts valors que antigament feien l'individu més autosuficient i menys dependent del consumisme diari. Per contra, ens hem individualitzat més i cada vegada es comparteix menys. És per això que en aquest nou grup el que volem és APRENDRE COMPARTINT I CREANT.

Després d'alguns missatges al fòrum del Club Handmade, vam decidir quedar un dia i conèixer-nos. Al principi vam pensar a crear un Club Handmade de Mallorca, però finalment vam decidir separar-nos d'elles, per l'única raó que al seu club no acceptaven a nois i nosaltres volíem un club mixte ja que hi havien alguns nois interessats. De tota manera, sense el Club de Barcelona això no hagués passat, i els devem molt a elles. Des d'aquí moltes gràcies noies!

I així ........ (redoblament de tambors) ..... neix  Idò Craft, un club multidisciplinar de Mallorca per amants del craft..

El club el formem gent de tot tipus amb les mateixes inquietuds, com na Dory del bloc Ni en tu casa ni en la mía, na Pat de Desde el Probador, en Juanra i el seu Amart (blog i acabada d'estrenar botiga handmade plena de coses boniques), na Blanca de No solo comen y duermen, na Crsitina de Little Typo , na Rosa, na Marta, n'Eva de 28 motivos, na Mireia i na Sónia de Fraula Craft, na Irene, n'Antonia, na Silvia, i jo, n'Aina de Galiana Street.;) entre d'altres.
Ens hem unit i hem posat en comú els nostres coneixements per fer d'aquest projecte sense ànim de lucre, un espai de creativitat altruista i compartida per totes aquelles persones que es vulguin comprometre a participar activament al club, aportant-hi els seus coneixements, els seus espais o els seus materials.
Es a dir, en aquest grup volem aprendre a fer coses entre nosaltres, si un sap fer galetes, ens ho pot  ensenyar a canvi que un altre dia un altre membre del club li ensenyi a fer tricot, per exemple. O potser prefereixes aprendre a fer carvat de segells, serigrafia, costura, cosmètica natural, o cupcakes.... Tu que ens ofereixes a canvi?

No m'estendré massa aquí, només us vull convidar a que entreu al súper blog acabat d'estrenar, que xafardejeu, i per descomptat, si sou de Mallorca, us agrada el handmade i voleu unir-vos al club, només cal que ompliu el formulari que trobareu a la pestanyeta de dalt del blog. Condicions? Només heu de tenir ganes, passió pel craft i el handmade, i moltes granes de compartir el que sabeu. Però com us he dit, millor passar pel blog o pel facebook per saber més del funcionament d'Idò Craft.
Bon dimecres i llarga vida a Idò Craft!

CAST - Hoy venimos con una entrada muy especial. Hace unos días que os vengo hablando del grupo que hemos creado en Mallorca de chic@s amantes del craft. Aquí os expliqué´un poquito en que consistía y os mostré algunas fotos del Brunch bye bye Christmas que hicicmos. También os hablé del grupo aquí, ya que Galiana Days fue un espacio donde hicimos uno de los talleres del grupo.
Todo empezó gracias al ClubHandmade de Barcelona. Tuvieron la genial idea de abrir un foro y animar a toda la gente interesada en el mundo de las cosas hechas a mano y de todo lo relacionado con el ya conocidísimo DIY o háztelo tu mismo, a encontrarse en sus ciudades y crear pequeños grupos de gente con las mismas inquietudes. Una idea genial sin duda!

Imagino que por la situación generalizada de crisis y sobre todo por la toma de consciencia de muchos de nosotros de que el sistema en el que vivimos esta cada vez más obsoleto y caduco, el DIY es una disciplina que cada día está acogiendo a más adeptos.   Está claro que durante todos estos años hemos perdido muchos valores que antiguamente hacían al individuo más autosuficiente y menos dependiente de el consumismo diario. Por contra, nos hemos individualizado más y cada vez se comparte menos. Es por esto que en este nuevo grupo lo que queremos es APRENDER COMPARTIENDO Y CREANDO.

Después de algunos mensajes en el foro, decidimos quedar un día y conocernos. Al principio pensamos en crear un Club Handmade de Mallorca, pero finalmente decidimos independizarnos de ellas, por la única razón de que en su club no aceptaban a chicos y nosostr@s queríamos un club mixto ya que teníamos a algunos chicos interesados. De todas formas, sin el Club de Barcelona esto no hubiera ocurrido, con lo que les debemos mucho a ellas. Desde aquí muchas gracias chicas!

El club lo formamos gente de todo tipo con las mismas inquietudes, como Dory del blog Ni en tu casa ni en la mía, Pat de Desde el Probador, JuanRa y su Amart (blog y recién estrenada tienda handmade llena de bonitismos), Blanca de No solo comen y duermen, Crsitina de Little Typo, Rosa, Marta, Eva de 28 motivos, Mireia y Sónia de Fraula Craft, Irene, Antonia, Silvia,  y yo, Aina de Galiana Street.;) entre otros.
Nos hemos unido y hemos puesto en común nuestros conocimientos para hacer de este proyecto sin ánimo de lucro un espacio de creatividad altruista y compartida para todas esas personas que se quieran comprometer en participar activamente en el club aportandos sus conocimientos, sus espacios o sus materiales.
Es decir, en este grupo queremos aprender a hacer cosas entre nosotros, si uno sabe hacer galletas, nos lo va a enseñar a cambio de que otro día otro miembro del club le enseñe a hacer tricot, por ejemplo. O quizas prefieres aprender a hacer carvado de sellos, serigrafía, costura, cosmética natural, o cupcakes ...... Tu que nos ofreces a cambio? 


No me voy a extender mucho aquí, solo os quiero a invitar a que entréis en el súper blog recién estrenado, que cotilleéis, y por supuesto, si soys de Mallorca, os gusta lo handmade y queréis uniros al club, solo tenéis que rellenar el formulario que encontraréis en la pestañita de arriba del blog. Condiciones? Solo tenéis que tener ganas, pasión por el craft y el handmade, y muchas granas de compartir lo que sabéis. Pero lo dicho, mejor pasaros por el blog o por facebook para saber mas del funcionamiento de Idò Craft.
Buen miércoles y larga vida a Idò Craft!

8 comentarios

 1. ooooohhh!!que guay!! me parece un proyecto genial, que siga adelante y dure mucho..larga vida a las /los apañados!!!

  ResponderEliminar
 2. Este tipo de proyectos me ponen de buen humor! Gracias x compartirlo!

  ResponderEliminar
 3. pero que bien se explica esta chica.... ^^)

  ResponderEliminar
 4. pero que bien se explica esta chica ^^)

  ResponderEliminar
 5. Enhorabuena....que todo siga bien.
  Nosotros hicimos algo parecido en Vitoria, pero no conseguimos independizarnos ni siquiera hay mucho orden :(
  Pero es bueno oir que hay gente que sigue adelante.

  ResponderEliminar
 6. Que buen proyecto para la gente del graft y encima en Mallorca no podía ser en un sitio mejor. Genial Aina.
  Petonets

  ResponderEliminar
 7. Me encanta!, ahora mismo me paso por el blog!.

  Besines.

  ResponderEliminar
 8. Que bien explicado Aina!
  Un besazo

  ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall