Una chica especial para una noche especial

Fee Reega cultura a casa


Fee Reega

CAT - Ella és Fee Reega, una noia amb un carisma molt particular. El lloc, la casa d'un dels organitzadors de les activitats de Cultura a Casa. 30 persones vam ser les privilegiades de poder viure en directe aquest concert tan especial. Durant tota la vetllada Fee Reega ens va delectar amb les seves cançons, amb les seves lletres pujades de to i amb la seva simpatia i humor. Les seves cançons, amb un marcat surrealisme i un toc exòtic a causa del accent alemany, ens dibuixen històries molt personals i úniques; situacions ocorregudes al seu Berlín natal, a Madrid o a la seva pàtria d'acollida Astúries. Per descomptat, una noia molt especial que no deixa indiferent a ningú. A nosaltres ens va encantar i vem sortir d'allà enamorats profundament d'ella.
El concert es va organitzar dins les propostes de Cultura a Casa, una associació cultural sense ànim de lucre que comparteix experiències úniques a cases particulars. Organitzen concerts, tallers i brunchs secrets, és a dir, els convidats no sabem on hem d'anar fins a l'últim moment. Sens dubte una genial iniciativa per gaudir de la cultura d'una manera diferent a Palma. Si us ve de gust, podeu registrar-vos a la seva web per proposar projectes interessants o per oferir-se com amfitrió per una de les seves activitats. Us animeu?
I per arrodonir la jornada, un cop finalitzat el concert la creativa Lina Nadal de Picnic exposava i tenia a la venta alguns objectes que ella mateixa fa sota la marca de Bahia. Confecciones y Recuerdos. Jo em vaig fer amb un dels collarets "estampida de caballs blaus" que ja tenia clitxat desde feia uns dies.
Què més es pot demanar per un dissabte a la nit?
De moment us deixo amb un dels vídeos d'aquesta genial artista, encara que segur que no sentireu el mateix que els que vam tenir la sort de gaudir-ne en directe.
Una abraçada i feliç setmana!

Fee Reega


CAST - Ella és Fee Reega, una chica con un carisma muy particular. El lugar, la casa de uno de los organizadores de las actividades de Cultura a Casa. 30 personas fuimos las privilegiadas de poder vivir en directo este concierto tan especial. Durante toda la velada Fee Reega nos deleito con sus canciones, con sus letras subidas de tono y con su simpatía y humor. Sus canciones, con una marcado surrealismo y un toque exótico debido al acento alemán, nos dibujan historias muy personales y únicas; situaciones ocurridas en su Berlín natal, en Madrid o en su patria de acogida Asturias. Desde luego, una chica muy especial que no deja indiferente a nadie. A nosotros nos encanto y salimos de allí enamorados profundamente de ella. 
El concierto se organizo dentro de las propuestas de Cultura a Casa, una asociación cultural sin ánimo de lucro que comparte experiencias únicas en casas particulares. Organizan conciertos, talleres y brunchs secretos, es decir, los invitados no sabemos donde tenemos que ir hasta el último momento. Sin duda una genial iniciativa para disfrutar de la cultura de una forma diferente en Palma. Si os apetece, podéis registrados en su web para proponerles proyectos interesantes o para ofrecerse como anfitrión con una de sus actividades. Os animáis?
Y para redondear la jornada, una vez finalizado el concierto la creativa Lina Nadal de Picnic exponía y tenía a la venta algunos objetos que ella misma hace bajo la marca de Bahia. Confecciones y Recuerdos. Yo me hice con uno de los collares "estampida de caballos azules" que ya tenía clichado desde hacía unos días.
Que mas se puede pedir para una sábado noche?
De momento os dejo con uno de los videos de esta genial artista, aunque seguro que no sentiréis lo mismo que los que tuvimos la suerte de disfrutar de ella en directo. 
Un abrazo y feliz semana!! 


Fee Reega

Fee Reega

Fee Reega 

Fee Reega cultura a casa

***

2 comentarios

  1. Me encantan estos conciertos pequeñitos. Siempre que puedo o alguien me chiva que hay uno voy. Siempre son especiales

    http://blog.conideasyaloloco.com
    www.conideasyaloloco.com

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall