Taller de tintes naturales


craft tintes naturales
craft tintes naturales

CAT - Dissabte passat vaig tenir la sort d'assistir al taller de tints naturals que va impartir Jo Newmann de Jo's Loft al fantàstic estudi de Tatiana Sarasa The Open Studio 79. Va ser un matí d'allò més creatiu, productiu i relaxat, on na Jo ens va explicar la metodologia de com treballar amb teles vegetals i animals, i quins procediments seguir per aconseguir tintures de diferents colors. A partir d'uns teixits blancs, vem crear estampats colorits amb materials molt comuns entre nosaltres, com la pell de ceba, l'eucaliptus, la col lombarda o el campeche. També ens va mostrar tots els colors que es poden aconseguir amb flors, vegetals o plantes molt comuns. A la tarda vem tenir una altre taller amb na Jo i na Tatiana, aquesta vegada d'estampació téxtil, però això us ho explicaré un altre dia. De moment aquí us deixo una mostra del que va ser el taller, de tot el que vam aprendre i del meravellós espai que ens van brindar.

CAST - El pasado sábado tuve la suerte de asistir al taller de tintes naturales que impartió Jo Newmann de Jo's Loft en el fantástico estudio de Tatiana Sarasa The Open Studio 79. Fue una mañana de lo mas creativa, productiva y relajada, donde Jo nos explicó la metodología de como trabajar con telas vegetales y animales, y qué procedimientos seguir para conseguir tinturas de distintos colores. A partir de unos tejidos blancos, creamos estampados coloridos con materiales muy comunes entre nosotros, como la piel de cebolla, el eucalipto, la col lombarda o el campeche. También nos mostró todos los colores que se pueden conseguir con flores, vegetales o plantas muy comunes. Por la tarde tuvimos otro taller con Jo y Tatiana, esta vez de estampación en tela, pero esto os lo contaré otro día. De momento, aquí os dejo una muestra de lo que fue el taller, de todo lo que aprendimos y del maravilloso espacio que nos brindaron. 

craft tintes naturales
craft tintes naturales
craft tintes naturales
craft tintes naturales
craft tintes naturales
craft tintes naturales

craft tintes naturales

craft tintes naturales


***

8 comentarios

  1. Eso si q es un taller y lo demás son tonterías!

    ResponderEliminar
  2. oohhhh! me encanta! qué taller más chulo!!

    ResponderEliminar
  3. Que maravilla y que envidia!!! tengo ganas de hacer uno. A ver si encuentro uno cerca

    http://blog.conideasyaloloco.com
    www.conideasyaloloco.com

    ResponderEliminar
  4. Qué buena pinta tiene el tallet! Parece muy interesante ;)

    ResponderEliminar
  5. Tuvo que estar increíble! El resultado es espectacular! Yo ya tengo ganas de estrenar mi kit de tintes naturales de Jo!

    ResponderEliminar
  6. Por las fotos el taller tiene pinta de haber estado genial. Nosotros estamos empezando en este mundo de los blogs y los hand made, reciclando muebles, pásate a visitarnos!!!

    Un saludo!!!

    ResponderEliminar
  7. Aina, acab de descobrir es teu blog i t'he de dir que m'encanta, ses fotos, s'estètica, i sa teva manera d'explicar ses teves experiències me pareixen molt naturals.

    També m'han encantat ses fotos d'aquest taller en especial, sobretot perquè has sabut captar a la Jo en directe i amb les mans en acció! i això costa...sempre s'amaga, jeje..

    Passaré més per aquí, gracis per aquest "bon dia".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. moltes gràcies pe les teves paraules! Serà un plaer veure't per aquí! :D

      Eliminar

© galiana street
Maira Gall