Buenas noticias y buenos proyectos! Es bueno!

CAT - Bon dia!
.... comencem una gran setmana! Primer de tot recordar-vos, com us expliquem en el post d'ahir, que a partir de JA mateix i fins al 15 d'agost, i per reserves de més de 5 dies per a setembre i octubre del 2013, oferim un 20% de descompte per allotjar-se al nostre apartament Galiana Days als nostres amics del bloc amb motiu de la gran acollida que hem tingut fins ara i per celebrar que tenim l'apartament complet durant l'estiu ..... Així que a córrer, i a explicar-ho a tots els vostres amic i familiars! Potser algun d'ells vulgui aprofitar la nostra súper oferta!...... i no acaba aquí la cosa! Atenció! Tinc l'enorme orgull dir-vos que he estat convidada al primer Picniquette que es farà a l'illa de Mallorca. El proper diumenge 30 de juny podrem assistir al primer banquet efímer organitzat per Iaia Cocoi i per Lina Nadal. Des d'aquí donar-los l'enhorabona pel projecte i els augurem molt èxits futurs. Venint de dues artistes com elles no pot ser menys! Esteu atents perquè us anirem informant de les novetats i sobretot, prometem una crònica de l'esdeveniment per donar-vos una miqueta d'enveja ... (sana eh!) No us imagineu les ganes que tenim de poder disfrutar d'aquest picnic en bona companyia, (he estat invitada amb la meva amiga Dory del bloc Ni en tu casa ni en la mia ). 

:)

CAST - Buenos días!
....empezamos la semana por todo lo alto. Primero de todo recordaros, como os contamos en el post de ayer,  que a partir de YA mismo y hasta el 15 de agosto, y para reservas de mas de 5 días para septiembre y octubre del 2013, ofrecemos un 20% de descuento en el alojamiento en Galiana Days a nuestros amigos del blog con motivo de la gran acogida que hemos tenido hasta ahora y para celebrar que tenemos el apartamento completo durante el verano..... Así que correr, contarlo a todos vuestros amigo y familiares! Quizás alguno de ellos quiera aprovechar nuestra súper oferta! 


......y no acaba aquí la cosa! Atención! Tengo el enorme orgullo de contaros que he sido invitada al primer Picniquette que se hará en la isla de Mallorca. El próximo domingo 30 de junio podremos asistir al primer banquete efímero organizado por Iaia Cocoi y por Lina Nadal. Desde aquí darles la enhorabuena por el proyecto y les auguramos muchos éxitos futuros. Viniendo de dos artistazas como ellas no puede ser menos! Estad atentos porque os iremos informando de las novedades y sobre todo, prometemos una crónica del evento para daros un poquito de envidia...(sana eh! ) No os imagináis las ganas que tenemos de poder disfrutar de este picnic en buena compañía, (he sido invitada junto a ami amiga Dory del blog Ni en tu casa ni en la mia).Happy week!!!


Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:


2 comentarios

  1. Que bien que te funcione genial la casita... yo si voy por alli intentaré ir a la tuya... seguro.

    http://blog.conideasyaloloco.com
    www.conideasyaloloco.com

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall