La perfecta casa de campo

CAT - Que em dieu d'aquest antic estable abandonat a Càceres, reconvertit en una casa de camp familiar amb moltíssim caràcter i història? El treball realitzat per l'estudi d'arquitectura Abaton és, segons el meu parer, un genial exercici de gust, sostenibilitat i respecte amb el medi. La reforma exterior s'integra perfectament a la zona, respectant l'estructura i acabats de l'antic edifici, i el disseny de l'interior, crea espais moderns, pràctics i molt funcionals per a una família actual. La casa disposa de panells solars i també de turbines que aprofiten el caudal dels dos rierols que passen per a zona i que nodreixen de corrent elèctrica a la finca. Cal destacar els enormes finestrals i portes de la finca que integren l'exterior amb l'interior i confonen dormitoris que semblen estar al mig del bosc.

No em digueu que no marxerieu  uns dies aquí, ara que s'acosten dates de vacances .....

Bon dimarts a tots!
CAST - Que me decís de este antiguo establo abandonado en Cáceres, reconvertido en una casa de campo familiar con muchísimo carácter e historia? El trabajo realizado por el estudio de arquitectura Abaton es, según mi parecer, un genial ejercicio de gusto, sostenibilidad y respeto con el medio. La reforma exterior  se integra perfectamente en la zona, respetando la estructura y acabados del antiguo edificio;  y el diseño del interior, crea espacios modernos, prácticos y muy funcionales para una familia actual. La casa dispone de paneles solares así como turbinas que aprovechan el cauce de los dos arroyos que pasan por a zona y que nutren de corriente eléctrica a la finca. Cabe destacar los enormes ventanales y puertas de la finca que integran el exterior con el interior y confunden dormitorios que parecen estar en mitad del bosque. 

No me digáis que no os iríais a pasar unos días aquí, ahora que se acercan fechas de vacaciones.....

Buen martes a todos!!***

via : Homeedit

2 comentarios

  1. Un par de días... y hasta un parell de semanas, si me voy con la familia peluda, me hago una escapada bien larga de trabajo y de ciudad ;D

    ResponderEliminar
  2. Qué pasada! Es un sitio espectacular!

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall