Será maravilloso, viajar hasta Mallorca....y con el 20% de descuento!CAT - Que aixequi la mà del tot aquell que tot i haver escoltat mil i una vegades la cançó de .... ".Será maravilloso, viajar hasta Mallorca .... nanananana ... nanananana ...... nanananana .... " ...encara no ha posat un peu a aquesta fantàstica illa. Que si, que heu anat a Formentera, heu visitat Menorca  ... Però Mallorca no la coneixeu, que està molt urbanitzada i que bla bla bla ....... ERROR!
...... gent de poca fe, res mes lluny de la realitat ...... us he de dir que Mallorca és al·lucinant, és màgica, és divertida, amb una oferta cultural i festiva cada dia més cuidada, i que si us decidiu a fer un saltet aquest setembre o octubre a conèixer-nos, no us en penedireu.

I per això, ja sabeu que us oferim el nostre apartament a Palma;  per què gaudiu de tots i cadascun dels racons que us proposarem per visitar:

Una caleta tranquil.la i misteriosa....
......un chiqinguito per a prendre uns copes al costat del mar, amb remullada inclosa .........un soparet a la terrassa de l'apartament ....

I el millor de tot: Si reserveu durant aquest mes de juny i fins al 15 d'agost per a estades superiors a 5 dies de setembre i octubre del 2013, us aplicarem el 20% de descompte. Només haureu d'incloure GALIANA STREET 20% OFF al mail de sol · licitud.

 ... si esteu interessats us podeu posar en contacte amb mi a través del correu electrónic. També podeu visitar la pàgina de l'apartament Galiana Days per a obtenir més informació. Recordeu que podeu venir amb els petits de la casa, ja que disposem d'un bressol  i una trona per a ells.

Que passeu una feliç setmana i us esperem a Mallorca! Correu a reservar els vostres bitllets ;)


CAST - Que levante la mano todo aquel que aún y habiendo escuchado mil y una veces la canción de....Será maravilloso, viajar hasta Mallorca....nanananana...nanananana......nanananana.... aún no ha puesto un pie en esta fantástica isla. Que si, que habéis ido a Formentera,  habéis visitado  Menorca...pero Mallorca no la conocéis, que está muy urbanizada y que bla bla bla....... ERROR!!
......gente de poca fe, nada más lejos de la realidad......os voy a decir que Mallorca es alucinante, es mágica, es divertida, con una oferta cultural y festiva cada día mas cuidada, y que si os decidís a pegar un saltito este septiembre y octubre a conocernos, no os arrepentiréis.

Y para ello, ya sabéis que os ofrecemos nuestro apartamento en Palma para que disfrutéis de todos y cada uno de los rincones que os propondremos para visitar:

Una calita tranquila y misteriosa...un chiringuito para tomar unas copitas al lado del mar, con chapuzón incluido...

...una cenita en la terraza del apartamento....

Y lo mejor de todo: Si reserváis durante este mes de junio y hasta el 15 de agosto para estancias superiores a 5 días entre septiembre y octubre del 2013, os aplicaremos el 20% de descuento. Solo tendréis que incluir GALIANA STREET 20% OFF en el mail de solicitud.


...si estáis interesados os podéis poner en contacto conmigo a través del mail. También podéis visitar la página del apartamento Galiana Days para obtener más información. Recordad que podéis venir con vuestros peques ya que os ofrecemos una cuna la mar de mona.

Que paséis una feliz semana y os esperamos en Mallorca! Correr a reservar vuestros billetes! ;)
Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:

No hay comentarios

Publicar un comentario

© galiana street
Maira Gall