La conjunción perfecta de Romain RicardAcabo de descobrir el portafoli del fotògraf d'interiors Romain Ricard i ha estat amor a primera vista.
Tots els espais que crea a les seves instantànies desprenen una calidesa i una senzillesa que t'atrapa, i almenys a mi, el veure les imatges, m'han entrat unes ganes boges de tirar-me a qualsevol d'aquests llits tan bén ambientats, a llegir un bon llibre o en pensar en les musaranyes. Els colors que escull per a la posada en escena són senzillament fanástics, i el contrapunt amb els mobles de fusta conjuga perfectament amb la resta d'elements.
Molts dels mobles els podreu trobar aquí.
Que tingueu un bon dimarts!!


Acabo de descubrir el portafolio del fotógrafo de interiores Romain Ricard y ha sido amor a primera vista. 
Todos los espacios que crea en sus instantáneas desprenden una calidez y una sencillez que te atrapa, y al menos a mi, al ver las imágenes, me han entrado unas ganas locas de tirarme en cualquiera de estas camas tan bien ambientadas, a leer un buen libro o en pensar en las musarañas. Los colores que escoge para la puesta en escena son sencillamente fanásticos, y el contrapunto con los muebles de madera conjuga perfectamente con el resto de elementos. 
Muchos de los muebles los podréis encontrar aquí.
Que tengáis un buen martes!!Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:

1 comentario

© galiana street
Maira Gall