Vacaciones en Viena

Viena és una ciutat preciosa, i per Nadal encara més. Vam estar-hi una setmana a principis de desembre i ens hi haguéssim quedat un mes més, per poder gaudir completament de totes les seves cafeteries, mercats i jardins.
Una de les coses que més ens va agradar va ser el Nachmarkt, un mercat en el qual trobareu de tot i més! Alimentació típica de la zona, dolços, fleques, floristeries, cafeteries i restaurants on menjar els millors brunchs de la ciutat (o almenys això ens va semblar).


Viena es una ciudad preciosa, y en Navidades aun mas. Estuvimos una semana a principios de diciembre y nos hubiéramos quedado un mes mas, para poder disfrutar por completo de todas sus cafeterías, mercadillos y jardines.
Una de las cosas que mas nos gustó fue el Nachmarkt, un mercado en el que encontraréis todo y mas! Alimentación típica de la zona, dulces, panaderías, floristerías, cafeterías y restaurantes donde comer los mejores brunchs de la ciudad (o al menos eso nos pareció). 
Jo us recomanaria un dels brunchs del restaurant Orient & Occident.

Yo os recomendaría uno de los brunchs del restaurante Orient & Occident


També vam visitar el Leopold Museum i el Mumok (mueseo d'art modern). El primer val molt la pena, i és un must de Viena. El Mumok, francament, és una autèntica perdua de temps i de diners, i a mi fins i tot em va arribar a semblar insultant! L'única cosa que val la pena d'aquest centre és la botiga de Cupcakes, que són una autèntica delícia.
Els dos museus estàn ubicats a la zona anomenada Museums Quarter i val molt la pena prendre alguna cosa a la plaça central i passejar per les galeries de la zona, amb algunes llibreries molt bé de preu.


También visitamos el Leopold Museum i el Mumok (mueseo de arte moderno). El primero vale mucho la pena, y es un must de Viena. El Mumok, francamente, es una autentica pérdida de tiempo y de dinero, y a mi hasta me llegó a parecer insultante! Lo único que vale la pena de este centro es la tienda de Cupcakes, que son una autentica delicia. 
Los dos museos están ubicados en la zona llamada Museums Quarter y vale mucho la pena tomar algo en la plaza central y pasearse por las galerías de la zona, con algunas librerías muy bien de precio.


Una de les coses amb més van agradar d'aquesta ciutat són les cafeteries i els mercats nadalencs que hi ha a totes les cantonades. Val la pena perdre pels seus carrers i deixar-se portar, sense una ruta fixa ni cap idea establerta. Això si, a abrigar perquè fa un fred que pela, i nosaltres no vam veure el sol ni un sol dia.

Una de las cosas con mas gustaron de esta ciudad son las cafeterías y los mercados navideños que hay en todas las esquinas. Vale la pena perderse por sus calles y dejarse llevar, sin una ruta fija ni ninguna idea establecida. Esos si, a abrigarse porque hace un frío que pela,  y nosotros no vimos el sol ni un solo día.

L'últim dia, i després de fer una cua de gairebé tres hores, vam poder assistir a una de les famosíssimes òperes de Viena pel mòdic preu de 4 euros per persona. Per poder gaudir d'aquesta ganga heu de buscar una cua que hi ha a la zona esquerra de l'edifici de l'opera i esperar que obrin taquilles dues hores abans de la funció. Us recomano estar una mica abans de que obrin, ja que us donaran accés al lloc per aquest mateix ordre i els que arribin abans tindran més bona visió. L'experiència val la pena, i per poc que pugueu us la recomano.


El último día, y después de hacer una cola de casi tres horas, pudimos asistir a una de las famosísimas óperas de Viena por el módico precio de 4 euros por persona. Para poder disfrutar de este chollo tenéis que buscar una cola que hay en la zona izquierda del edificio de la opera y esperar a que abran taquillas dos horas antes de la función. Os recomiendo estar un poco antes de las abran, puesto que os darán acceso al sitio por ese mismo orden y los que lleguen antes tendrán mas buena visión. La experiencia vale la pena, y por poco que podáis os lo recomiendo. 

Per a aquest viatge ens vem allotjar a casa de na Fernanda, a la zona de Margareten. L'apartament és petit però excel·lent per passar una setmana amb la teva parella, a prop del centre, del Nachmarkt, del barri comercial de Mariahilf i de la zona més de moda de Neubau. Nosaltres de fet ens vem desplaçar gran part de la setmana caminant. Us ho recomano si busqueu un lloc bonic i econòmic per la vostra estada a Viena.

Para este viaje nos hospedamos en casa de Fernanda, en la zona de Margareten. El apartamento es pequeñito pero excelente para pasar una semana con tu pareja, cerquita del centro, del Nachmarkt, del barrio comercial de Mariahilf y la zona mas de moda de Neubau. Nosostros de hecho nos desplazamos gran parte de la semana andando. Os lo recomiendo si buscáis un sitio bonito y económico para vuestra estancia en Viena. Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:

1 comentario

  1. no conozco Viena pero sin duda es una ciudad interesante

    http://blog.conideasyaloloco.com
    www.conideasyaloloco.com

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall