De vacaciones con Piñata PUM!Avui us presentem Piñata PUM, empresa dedicada a la moda per als més petits de la casa d'entre 6 mesos i 6 anys. Piñata PUM el formen Andrea i Helena, dues dissenyadores gràfiques i de moda que es van conèixer treballant a una empresa tèxtil a Mataró i juntes van decidir embarcar-se en aquest meravellós projecte.


Hoy os presentamos Piñata PUM, empresa dedicada a la moda para los mas pequeños de la casa de entre 6 meses y 6 años. Piñata PUM lo forman Andrea y Helena, dos diseñadoras gráficas y de moda que se conocieron trabajando en una empresa textil en Mataró y juntas decidieron embarcarse en este maravilloso proyecto.

Les seves anteriors col·leccions com The camp , inspirada en excursions i campaments escoltes al més pur estil Moonrise Kingdom, o Boulangerie, amb un aire més romàntic i bohemi, ja eren meravelloses i apuntaven maneres. Encara ara podeu trovar peces d'aquestes col·leccions a la seva web.

Sus anteriores colecciones como The camp, inspirada en excursiones y campamentos scouts al mas puro estilo Moonrise Kingdom, o Boulangerie, con un aire mas romántico y bohemio, ya eran maravillosas y apuntaban maneras. Aún podéis encontrar prendas de estas colecciones en su web


Fa uns dies , a la fira Little Barcelona, van presentar les seves noves col·leccions Primavera / Estiu 2014 i Tardor / Hivern 2014/2015, i la nostra corresponsal a Barcelona (es a dir la meva mare), va poder coneixer-les personalment  i veure les seves peces de roba en directe. 
Avui volem mostrar-vos la col·lecció Primavera / Estiu 2014 , que es presenta sota el títol de "Les vacances a la plage " i està inspirada en les pel·lícules de Jaques Tati, concretament en "Les vacances de M. Hulot ". La podreu trobar a la seva web cap a finals de març.


Hace unos días, en la feria Little Barcelona, presentaron sus nuevas colecciones Primavera/Verano 2014 y Otoño/Invierno 2014/2015 y nuestra corresponsal en Barcelona (es decir mi madre), pudo conocerlas personalmente y ver sus creaciones en vivo y en directo. 
Hoy queremos mostraros la colección Primavera/Verano 2014, que se presenta bajo el título de "Les vacances a la plage" y está inspirada en las películas de Jaques Tati, concretamente en "Les vacances de M. Hulot". La podréis encontrar en su web hacia finales de marzo.
Les seves peces transmeten aquest aire Mediterrani que caracteritza sempre la seva marca, i no només perquè l'estètica ens trasllada a aquestes platges , sinó perquè totes i cadascuna de les peces estan al 100% confeccionades a Barcelona i rodalies . La producció local és doncs una de les seves màximes , així com també el d'implicar-se molt activament en tot el procés de creació . Els gràfics els dissenyen elles mateixes i l'estampació la realitzen mitjançant serigrafia sobre tèxtils de fibres naturals i teixits còmodes per als més petits .


Sus prendas transmiten ese aire Mediterráneo que las caracteriza siempre, y no solo porque la estética nos traslada a esas playas, sino porque todas y cada una de las prendas están al 100% confeccionadas en Barcelona y alrededores. La producción local es pues una de sus máximas, así como también el de implicarse muy activamente en todo el proceso de creación. Los gráficos los diseñan ellas mismas y la estampación la realizan mediante serigrafía sobre textiles de fibras naturales y tejidos cómodos para los mas pequeños.Les dues creadores admeten que han pensat en aquesta col·lecció tenint en compte les premisses de dissenyar unes peces íntimes i cuidades, i que prefereixen centrar-se en poques peces però ben escollides, ben pensades i ben confeccionades .

Us convido doncs a que visiteu la seva pàgina web o la seva pàgina de facebook, i a que no les perdeu de vista doncs estic segura que se'n parlarà molt, d'elles . De fet us puc avançar que la col·lecció per al proper hivern també és preciosa ! !


Bon dimecres a tot@s!


Ambas creadoras admiten que han pensado en esta colección teniendo en cuenta las premisas de diseñar unas prendas intimas y cuidadas, y que prefieren centrarse en pocas piezas pero bien escogidas, bien pensadas y bien confeccionadas.

Os invito pues a que visitéis su pagina web o su página de facebook, y a que no las perdáis de vista pues estoy segura que darán mucho que hablar. De hecho os puedo avanzar que la colección para el próximo invierno también es preciosa!! 


Feliz miércoles a tod@a!!


Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:

1 comentario

© galiana street
Maira Gall