Diseñando imágenes de cuento

Buscant per la xarxa il·lustracions per a l'habitació del peque, he ensopegat amb les creacions i dissenys de Christian Jackson, un dissenyador gràfic que ha realitzat una sèrie de pòsters basats en els mítics contes i històries infantils però amb una línia minimal que a mi personalment m'ha robat el cor. Entre ells trobem a el Mag d'Oz, Els tres porquets, Blancaneus, Mary Poppins, Rapunzel, Caputxeta Vermella, La Ventafocs o Alícia al país de les meravelles. 
Que us semblen? Us agraden o penseu que són massa mínims i simplificats per a una habitació infantil?

També te unes ilustracions d'animals anomenada Animinimals molt bonica. Les podeu visitar y comprar aquí.

Bon dilluns!!


Buscando por la red ilustraciones para la habitación del peque, he dado con las creaciones y diseños de Christian Jackson, un diseñador gráfico que ha realizado una serie de posters basados en los míticos cuentos e historias infantiles pero con una linea mínimal que a mi personalmente me ha robado el corazón.  Entre ellos encontramos a el Mago de Oz, Los tres cerditos, Blancanieves, Mary Poppins, Rapunzel, Caperucita Roja, Cenicienta o Alicia en el país de las maravillas. 
Que os parecen? Os gustan o pensáis que son demasiado mínimos y simplificados para una habitación infantil?

También tiene unas ilustraciones de animales a la que ha llamado Animinimals muy bonita que podéis visitar y comprar aquí.

Feliz lunes!!! 
Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:


1 comentario

  1. Són precioses aquestes il.lustracions!!!!
    Han de quedar tan boniques a l'habitació ;-D

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall